Actuele productinfo
-
voor de bouw

Silka, de kalkzandsteen met uitzonderlijke akoestische prestaties.

De bouw van woningen, appartementen, scholen, kantoren of zorgcentra met een goede akoestische isolatie vergt een totaalconcept, dat zowel rekening houdt met de overdracht via lucht als via contact. De verschillende Silka-blokken, groot en klein, laten toe om voor diverse gebouwtypes optimaal in te spelen op de verschillende akoestische prestatieniveaus van de norm. De akoestische kwaliteitseis van DnT,w ≥ 62 dB kan makkelijk behaald worden.

Silka vellingkantblokken

De Silka vellingkantblokken bieden, als enige in de markt van bouwmaterialen, na het optrekken van de muren meteen een toonbaar esthetisch wandvlak zonder dat enige extra binnenafwerking noodzakelijk is. Indien gewenst, schildert men ze in een mooi kleurtje. Door hun vaste massa zijn ze bovendien stevig en stootvast, een extra troef voor toepassing in ruimtes met veel beweging, zoals schoollokalen, sportzalen, vestiaires, enz.

 

Duurzaamheid troef

Silka-blokken komen perfect tegemoet aan de verwachtingen op het vlak van duurzaamheid. Ze worden volledig gemaakt uit natuurlijke grondstoffen – kalk, zand en water – via een energiezuinig productieproces. De blokken zijn bovendien volledig recycleerbaar.

 

Vlotte verwerking

Silka-blokken uit kalkzandsteen worden met Silkafix lijmmortel aan elkaar gehecht. De vellingkantblokken bieden een bijzonder handige bonus met het geïntegreerde gatenpatroon voor de snelle verwerking van leidingen. Het tijdrovende uitfrezen van leidingsleuven is overbodig.

Contact

 

Xella
Kruibeeksesteenweg 24
2070 Burcht
Belgiƫ
T +32 (0)3 250 47 00
F +32 (0)3 250 47 06
info@xella.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.