Actuele productinfo
-
voor de bouw

Archima PRINT

Een klassieker die door architecten erg gewenst blijft, is de stijlvol gedrukte mailing met gemiddeld een achttal deelnemende bedrijven die elk hun product of activiteit presenteren op een individuele fiche op A4-formaat.
Archima wordt  per post verzonden naar alle architecten in België en naar andere beslissers in de bouw (studiebureaus, projectontwikkelaars, ...)

 

Direct Mailing met A4-fiche recto/verso quadri naar 16.500 adressen.
Verzendingen: febr./maart  -  mei/juni  -  sep/okt. .

Prijs omvat drukwerk, handling, adressering en verzending.

Niet inbegrepen: ontwerp en lay-out.

De prijs is inclusief het abonnement Archima ONLINE en geeft recht op 25% korting op de digitale media van Archima. (Niet cummuleerbaar met andere kortingen.)

 

Tarieven (geldig tot 31/21/2023)

prijzen per editie:

1 editie,   € 3.950,-

2 edities, € 3.550,-

3 edities, € 3.250,-

4 edities, € 2.950,-

Archima ONLINE

www.archima.be biedt actuele productinformatie voor de bouw en wordt vooral bezocht door architecten, studiebureaus en andere professionele beslissers in de bouw. Zij vinden er makkelijk informatie over bouwproducten en -bedrijven en kunnen vlot surfen naar de respectievelijke bedrijfssites.


In www.archima.be beschikt u als deelnemer over één of meerdere bedrijfs- of productpagina's, met een contactformulier en met een link naar de eigen bedrijfswebsite. Uw pagina blijft gedurende minstens één jaar online. De architecten kunnen via de site uw informatie aanvragen of ze klikken ook door naar uw site.

 

Met uw abonnement beschikt u over één product- of bedrijfspagina voor één jaar. De pagina bevat afbeeldingen, tekst en logo met link naar eigen website. Deze pagina is de basis om deel te nemen aan de Archima NEWSLETTER.

 

Bij basisprijs Archima PRINT is het basisabonnement ONLINE inbegrepen. Klanten van Archima PRINT krijgen 20% korting op extra pagina's en op banner op homepage.

 

Tarieven

Abonnement

Inclusief 1 bedrijfs- of productpagina.

1 jaar, € 540,-

 

Bijkomende pagina's

Per extra pagina € 270,-

 

Banner op homepage

Met foto, logo en baseline en link.

3 maanden, € 200,-

6 maanden, € 360,-

9 maanden, € 450,-
12 maanden, € 560,-

 

Product in de kijker
Foto + korte tekst en link wisselend.

2 maanden, € 250,-

Archima NEWSLETTER

De Archima Newsletter met als thema "actuele productinformatie voor de bouw" wordt periodisch (8 keer per jaar) verstuurd naar alle architecten, maar ook naar een selectie van interieurarchitecten en studiebureaus bouw, projectontwikkelaars en overheden, zo'n +/- 12.000 Nederlandstalige en +/- 4.000 franstalige persoonlijke e-mailadressen.


In de Archima Newsletter wordt uw boodschap met beknopte tekst, een afbeelding en link ingelast. Het is een reminder maar ook een boost voor de bezoeken op uw pagina's en de traffic naar uw site.

 

E-mail naar +/- 15800 persoonlijke e-mailadressen van architecten en interieurarchitecten. Met uw deelname aan de Newsletter wekt u de belangstelling en loodst u meer bezoekers naar uw webpagina en uw eigen website.
Het aantal inlassingen per newsletter wordt beperkt.

 

Klanten van Archima PRINT krijgen 20% korting op hun inlassing in de newsletter.

 

Tarieven

Aantal deelnames:

1 newsletter,   € 360,-

2 newsletters, € 320,-

3 newsletters, € 290,-

4 newsletters, € 260,-

(prijzen per newsletter)

U wenst meer info?

Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie of voor een persoonlijke offerte op maat.