Actuele productinfo
-
voor de bouw

Zink, bron van inspiratie


vraag meer info aanbezoek website

Zink, bron van inspiratie

Een huis bouwen, uw woning renoveren, uw eigendom meerwaarde geven… allemaal situaties waarin u zowel met verstand als met gevoel voor zink kunt kiezen. Dit edele en exclusieve materiaal draagt bij aan een prachtige architectuur, eenvoudig of geavanceerd, klassiek of hedendaags.


Terwijl men zink vroeger met name voor zijn weerstand en duurzaamheid gebruikte, is het materiaal tegenwoordig ook en vooral populair voor zijn esthetische en milieuvriendelijke eigenschappen.

 

Zink voldoet geheel aan de eisen van duurzaam bouwen.

Creatief met VMZINC

Voor de architectuur van ééngezinswoningen is zink het materiaal bij uitstek. Het kan in alle soorten projecten gebruikt worden, als dak- of gevelbekleding, voor nieuwbouw of renovatie.

 

Het materiaal speelt met licht en vorm, en past goed bij andere materialen zoals hout, glas en beton of andere metalen voor zowel klassieke als verrassende combinaties.

 

Dit vrij eenvoudig vervormbare materiaal kan bewerkt, gevouwen en gebogen worden om de meest gedurfde vormen en silhouetten te creëren.

 

Dankzij een breed assortiment aan uitvoeringen biedt zink zeer aparte chromatische variaties waardoor verschillende kleuren en texturen met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Nieuwe kleuren PIGMENTO® on-demand en geperforeerd zink op-maat

Het gebruik van zink op gevels en daken evolueert en gaat mee met de trends in architectuur! Gewaagde kleuren die de architectuur verfraaien en perforaties waarmee lichteffecten kunnen worden gecreëerd, zijn expressievormen die de identiteit van een project markeren, zowel voor nieuwbouw als voor renovaties.

Duurzaam met VMZINC

Zink is een slimme keuze voor de bouw van een milieuvriendelijke woning. Naast zijn natuurlijke en essentiële eigenschappen wordt het zink dat men in de bouwsector gebruikt, gekenmerkt door hoge duurzaamheid, recycleerbaarheid en de geringe hoeveelheid energie die nodig is voor de productie.

 

Allemaal erkende, milieuvriendelijke eigenschappen die gecombineerd worden met de eigen oplossingen van VMZINC (daken met zonnepanelen, gevels die langs buiten geïsoleerd worden enz.) om te voldoen aan de eisen van duurzaam bouwen.

 

Milieuvriendelijk en recycleerbaar

Nu natuurbehoud en energiebesparing centrale thema’s in ons leven zijn geworden, draagt zink bij aan de collectieve inspanning ten gunste van de toekomstige generaties.

 

Geïntegreerd en ecologisch

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie voldoet zink aan de nieuwe normen van duurzaam bouwen en draagt het bij aan de totale energieprestaties van gebouwen. Bovendien, een breed aanbod aan perforaties op maat is beschikbaar. De geperforeerde gevelbekleding is zonnewering en draagt bij aan een betere verspreiding van de warmte in gebouwen.

 

Bestendig en duurzaam

Doordat zink betrouwbaar, duurzaam en onderhoudsvrij is, houdt het uw eigendom gegarandeerd lang in goede staat. Zink is dus een rendabele investering die uw eigendom meerwaarde oplevert.

Vakmanschap op een zinken presenteerblaadje en rechtstreeks toegang tot netwerk van VMZINC-partnerinstallateurs

 

Heeft u een project? Registreer het hier en ontvang onmiddellijk nuttige informatie! U kan eveneens – geheel vrijblijvend – een offerte aanvragen bij onze VMZINC at WORK-partnerinstallateurs. Klik hier en beantwoord enkele vragen in verband met uw project.

Cashback actie

Laat voor uw renovatieproject uw gevel door een professional bekleden met VMZ Overlappingsprofiel, VMZ Gevelpaneel of VMZ Staande naad vóór 31 januari 2019 en verdien cash.

 

Klik hier voor meer informatie.

Contact

 

VM Building Solutions Benelux
Havendoklaan 12b
1800 Vilvoorde
België
T 02 712 52 95
F 02 712 52 20
Vmzinc.benelux@vmbuildingsolutions.com

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.