Actuele productinfo
-
voor de bouw

Schindler myPORT op liften?


vraag meer info aanbezoek website

myPORT is ontworpen om een snel, gemakkelijk, betrouwbaar en veilig transport van aan je voordeur of parking tot in je appartement mogelijk te maken. Dit resulteert in een unieke gebruikerservaring zoals nog nooit eerder gezien of toegepast.

 

De reeds vertrouwde PORT- technologie – een aanraakscherm met hoge resolutie, microfoon, kaartlezer en luidspreker – is de basis van zulk een systeem. Zo kan je een kaart programmeren alsook deblokkeren na onrechtmatig gebruik ervan.  Indien de leerfunctie geactiveerd is, leert PORT de voorkeuren van een passagier naarmate die het systeem gebruikt en dit volgens waarschijnlijkheid, tijd & locatie.  Zelfs een ECO-Modus treed in werking indien minder personen een lift vragen en zet zelf liften uit / in dienst in functie van de vraag.

myPORT daarentegen is nu de kers op de taart en het summum van de ultieme beleving in een gebouw. 

 

Stel je even voor:  Zonder sleutels of kaarten noch pincodes ga je van je voordeur of parkeergarage naar je verdieping. Tussendeuren worden ontgrendeld en je lift staat klaar voor gebruik.  Je stapt uit en als je aan je appartement komt hoef je enkel binnen te wandelen. Het maakt niet uit waar je bent, met je smartphone nodig je bezoekers uit , laat je ze binnen, geef je ze een lift en misschien zelfs toegang tot je appartement en dat met een visuele controle op je bezoeker. De veiligheid blijft verzekert door jouw persoonlijk pincode of touch-ID op je telefoon. myPORT in combinatie met nummerplaatcontrole ? Zo rij je vlotjes je parking binnen, ook als je die dag met een vervangwagen en andere nummerplaat onderweg was.

 

Convenience is luxe!

 

“Deze beleving werd recentelijk nog versterkt door onze samenwerking met het Belgische technologiebedrijf Bringme. Vanaf nu ontvang je via de Bringme Box post en pakketjes, retourneer je online aankopen en verstuur je dingen naar eender wie. En je wordt van alles live op de hoogte gehouden via je smartphone. De brievenbus 2.0 is er!”

 

Ontwerp nu je gebouw voor de toekomst en geef bewoners de ultieme gebruikerservaring die ze verdienen.

 

De toekomst begint vandaag!

 

> Bekijk hier de video

Contact

 

Schindler
Bronstraat 15
1060 Brussel

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.