Actuele productinfo
-
voor de bouw

Nieuw assortiment gevelbekleding ROCKPANEL® Stones


vraag meer info aanbezoek website

Steen wordt licht en buigzaam

Rockpanel Stones is een nieuwe lijn gevelbekleding die de pure uitstraling van steen en beton combineert met een laag gewicht en een eenvoudige verwerking. Dat maakt van Rockpanel Stones een visueel doeltreffend, economisch interessant en duurzaam alternatief voor conventionele gevelontwerpen met natuursteen of beton. De buigzaamheid van het plaatmateriaal maakt bovendien buitengewone contouren in de gevel mogelijk. De constructieve beperkingen van gebogen en golvende oppervlakken van steen of beton vallen daarmee weg.

Nieuwe designreeks gevelpanelen die zich buigt naar uw creativiteit

Het brede aanbod ROCKPANEL gevelbekleding wordt uitgebreid met de nieuwe designserie ROCKPANEL Stones. Frank Weigelt, directeur Group Marketing & Business Development voegt daaraan toe: “Met de drie verbluffend authentieke looks ‘Mineral’, ‘Basalt’ en ‘Concrete’ die in maar liefst elf designs leverbaar zijn, beschikken architecten en ontwerpers over een breed palet gevelpanelen om visionaire gevels met een stenen look te ontwerpen.”

 

De panelen geproduceerd uit het vulkanisch gesteente basalt zijn licht van gewicht, even gemakkelijk te verwerken als hout en kunnen zonder enige voorbehandeling gebogen worden toegepast. Bovendien zijn ze even robuust en duurzaam als steen.

 

Ontdek onze nieuwe lijn gevelbekleding op www.rockpanel.be of bezoek ons tijdens Architect@Work Kortrijk, Hal 4 stand 3.

Contact

 

Rockpanel
Oud Sluisstraat 5
2110 Wijnegem
België
T 02 715 68 42
F 02 715 68 10
info@rockpanel.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.