Actuele productinfo
-
voor de bouw

RENOLIT ALKORSOLAR: VEILIGHEID, WEERSBESTENDIGHEID EN ONBEPERKTE ARCHITECTURALE VRIJHEID

Weggewaaide zonnepanelen, te hoge belasting van de draagkracht door extra ballast, en als indirect gevolg problemen met de waterdichtheid en waterinfiltraties. Dergelijke problemen kunnen voorkomen worden dankzij het veilige en hoogwaardige RENOLIT ALKORSOLAR bevestigingssysteem. Een systeem dat een betrouwbare en duurzame installatie van zonnepanelen garandeert op zowel platte als lichthellende daken. Het is een ultralichte maar toch supersterke oplossing die volledig waterdicht is en bestand tegen hoge windsnelheden. Het bevestigingsprofiel zelf wordt via een warmeluchtlas homogeen versmolten met de RENOLIT ALKORPLAN dakbaan en vormt de basis voor het veilig bevestigen van zonnepanelen, zonder enig risico op het doorboren van de afdichting.

RENOLIT ALKORSOLAR als basis voor houten facade. Glasgow shopping mall.

Windtunneltesten uitgevoerd in het Belgische Von Karman Institute (VKI) toonden aan dat RENOLIT ALKORSOLAR profielen probleemloos windsnelheden tot 210 km/u kunnen weerstaan. Het uniek, volledig technisch onderbouwd systeem is dus 100 % waterdicht én windvast.

Lieze Vandael House.

Het ultralichte RENOLIT ALKORSOLAR systeem bestaat uit een kunststof profiel en een aluminium versteviging. De bijkomende belasting van het PV-systeem wordt verdeeld over het volledige dakoppervlak, zonder enig risico op puntbelasting en zonder enige beschadiging van de dakbaan. Bovendien kan het RENOLIT ALKORSOLAR systeem zowel op een nieuwbouw geïnstalleerd worden als op een reeds bestaande dakafdichting.

EDF.

Het systeem beperkt zich trouwens niet tot zonnepanelen. Het geniale van de RENOLIT ALKORSOLAR profielen uit zich ook in nieuwe alternatieve toepassingen voor de afwerking van gebouwen. De lichtgewicht profielen worden steeds meer gebruikt als basisstructuur voor het bevestigen van verschillende materialen: van cederhout, aluminium platen en houten shingles tot zelfs traliewerk voor begroeiing. Een ingenieus systeem dat ontwerpers onbeperkte creatieve mogelijkheden biedt en zorgt voor een exclusieve finishing touch met een perfect waterdichte garantie.

Diamond Building, Gent.

Contact

 

Renolit Belgium n.v.
Industriepark De Bruwaan
9700 Oudenaarde

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.