Actuele productinfo
-
voor de bouw

Iso-façade by Nelissen


vraag meer info aanbezoek website

Nelissen zet duidelijk in op duurzaamheid. Een goed voorbeeld hiervan is ISO•Façade, een innovatief gevelrenovatie- en isolatiesysteem met klei van eigen bodem als basisingrediënt.

 

De ISO•Façade-gevelrenovatietechniek draait rond twee kernprincipes: warmteisolatie en flexibele renovatie. Enerzijds kan men er een nieuwbouw mee isoleren zonder te veel aan plaats in te boeten. Anderzijds is het mogelijk om een bestaande gevel snel en naar eigen smaak om te toveren in een eigentijds plaatje met een gepersonaliseerde afwerking in baksteenstrips.

 

Het revolutionaire totaalsysteem beschikt over een praktisch tand- en groefsysteem alsook sponning links en rechts en garandeert hierdoor een perfecte isolatie zonder koudebruggen. De gebruiksvriendelijkheid die hieruit resulteert, maakt dat het in een mum van tijd geplaatst kan worden.

Of u nu kiest voor nieuwbouw of renovatie, met ISO•Façade van Nelissen Steenfabrieken kan het allemaal. Één van de grote voordelen van ISO•Façade is dat het toepasbaar is op elke bouwstijl waardoor architecturale vrijheid vrijwel onbeperkt wordt.

 

ISO•Façade is samengesteld uit XPS-isolatieplaten, steenstrips, lijm, bevestigingsschroeven en kwaliteitsvoegmortel van Seifert (voegmortel vervalt bij voegloos uitzicht).

 

De keuze van steenstrips is onbeperkt. Het volledige gamma van Nelissen Steenfabrieken is beschikbaar en bovendien heeft u de keuze tussen een traditionele look met voeg of een voegloos effect.

 

Afhankelijk van de mogelijkheden en de te behalen energiewaarden wordt de dikte van de isolatieplaten bepaald. Ook hier heeft u de keuze tussen isolatieplaten met een Lambda waarde van 0,035 of 0,027 W/mK en dit telkens in diktes van 20mm tot en met 200mm.

 

De voegmortel wordt geleverd in de door u gekozen kleur.

 

Het volledige ISO•Façade systeem is ATG -gecertificeerd en bovendien biedt Nelissen Steenfabrieken een productgarantie van 10 jaar.

 

Nelissen Steenfabrieken: natuurlijk, duurzaam bouwen!

Al 4 generaties lang biedt Nelissen Steenfabrieken gevelstenen van de hoogste kwaliteit.

Onder het motto “een steen voor elke stijl” biedt Nelissen een uitgebreide waaier van gevelstenen aan voor elke stijl: klassieke, moderne, pastorij of eigentijdse woningen. Dit alles in meer dan 100 kleuren en 8 maten. De Nelissen gevelstenen zijn zowel geschikt voor traditioneel metselwerk als voor moderne technieken zoals het verlijmen of het vermetselen met dunbedmortel.

Contact

 

Nelissen
Kiezelweg 458-460
3620 Kesselt-Lanaken
België
T 012 44 02 44
F 012 45 53 89
info@nelissen.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.