Actuele productinfo
-
voor de bouw

De merknaam EQUITONE staat voor architectonische gevelbekledingsmaterialen met wereldbekendheid. EQUITONE verwijst naar de textuur en het uniek aanvoelen van vezelcement. Vezelcement is een mineraal composietmateriaal met uitstekende fysische en esthetische eigenschappen. EQUITONE gevelbekledingsmaterialen worden geproduceerd in geavanceerde Eternit vestigingen in België en Duitsland. Gevels bekleed met EQUITONE vezelcement materialen zijn dun, licht en vormvast. Het gebruik van grondstoff en is sterk gereduceerd, de impact op het milieu is beperkt.

 

VEZELCEMENT NATUURLIJK MINERAAL

Het door Eternit aangewend materiaal voor de gevelbekleding is vezelcement. Vezelcement is een performant, authentiek en duurzaam mineraal composietmateriaal. Beeldt u even in, een materiaal zo fijn als glas, zo licht als een pluim, zo hard als steen, zo sterk als beton en zo universeel als hout.

Eternit speelt een toonaangevende rol op het vlak van de innovatie en de ontwikkeling van dit materiaal voor gebruik in de architectuur. De onderneming biedt met haar gamma EQUITONE-gevelpanelen oplossingen aan waarmee een gebouwschil kan worden opgebouwd die dun en sterk is, alsook duurzaam en esthetisch.

Contact

 

Eternit
Kuiermansstraat 1
1880 Kapelle-op-den-bos
Belgiƫ
T 015 71 74 43
F 015 71 74 49
info.gevel@eternit.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.