Actuele productinfo
-
voor de bouw

Eribel: SecuriTeq

Bouwkundige beveiliging is – naast elektronische en organisatorische beveiliging – één van de drie bouwstenen van een professioneel veiligheidsplan. 

 

Bouwkundige beveiliging focust op mechanische veiligheidsoplossingen met weerstand tegen inbraak en kogels. Deze eigenschappen kunnen aangevuld worden met bijkomende prestaties, zoals brandweerstand, akoestiek, thermische onderbreking, water- en winddichtheid en stralingsweerstand. 

 

Eribel biedt bouwkundige beveiligingsoplossingen in al haar productgroepen en dat voor nagenoeg alle sectoren. 

 

‘SecuriTeq’ onderscheidt zich van andere sectoren door: 

  • De hoge inbraak-, kogel- of weerstandsklassen die vereist zijn 
  • De combinatie van deze eigenschappen, al dan niet aangevuld met de hierboven vermelde prestaties 
  • De diverse bouwkundige veiligheidsoplossingen die gebruikt worden om één site te beveiligen 
  • De integratie van deze bouwkundige voorzieningen in elektronische beveiligingsoplossingen zoals inbraak- en branddetectie, toegangscontrole, camerabewaking, … 

Waarom Eribel als partner?

Eribel is een echte partner bij het verwezenlijken van uw veiligheidsplan. Onze high-end securityspecialisten begeleiden u in de keuze van de meest geschikte bouwkundige veiligheidsuitrustingen. 

Eribel hanteert hierbij een “one-stop-shop”-benadering. Zo bieden we u een brede waaier van producten met uitlopende prestaties en functionaliteiten aan én helpen we u bij elke stap. 

Dankzij onze modulaire oplossingen sluiten we nauw aan bij het standaard eisenpakket. Indien nodig vullen we dit aan met maatwerk, wat we in 3D ontwikkelen.  

Elektronische sloten en sturingen maken ook deel uit van ons aanbod. Onze producten kunnen elektronisch beheerd worden (vb. saswerking) en/of communiceren met elektronische inbraakdetectie, branddetectie en toegangscontrole.


Eribel: onze kwaliteit doet de deur dicht 

Eén van onze specialiteiten is de celdeur met een hoge prestatieklasse in inbraak- en uitbraakwerendheid. Deze celdeur kunnen we uitbreiden met functionaliteiten

zoals doorgeefluiken, toezichtsramen met schuifluik, centrale toegangscontrole, magneetcontacten, vrijlooppompen, verende deurstoppers en anti-suïcidaal beslag. In de omlijsting kunnen we vergrendelingstechnieken integreren, wat de impactbestendigheid verhoogt. 


 

Residentiële look

Ons compleet gamma celdeuren en kamerdeuren is beschikbaar met een residentieel uitziende, niet-provocerende afwerking. We maken deze duurzame en robuuste deuren ook bestand tegen industriële reiniging.

Kogelwerende deuren

 Voor het onthaal en de kantoren hebben we kogelwerende balies, kogelwerende ramen en deuren met centrale bediening, intercomsystemen en een ruime keuze aan doorgeeflades en -luiken. Verder bieden we kluizen en kluiszalen aan voor de bezittingen, van de gedetineerden en bezoekers.

Contact

 

Eribel
Ambachtsweg 8, bus 1
2310 Rijkevorsel
Belgiƫ
T +32 3 314 70 23
info@eribel.com

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.