Actuele productinfo
-
voor de bouw

Met de innovatieve PerfectSense oppervlaktestructuur tilt EGGER zijn decoratief plaatmateriaal dankzij de nieuwste UV-technologie (CCI – Calander Coating Inert) naar een nieuw niveau. Het gaat hier om een nieuwe look, een nieuw gevoel en een ongekende robuustheid voor oppervlaktestructuren dankzij de PerfectSense mat, een no-fingerprint matte structuur en de PerfectSense gloss, een spiegelglansstructuur.

 

Het hoogkwalitatieve plaatmateriaal met PerfectSense oppervlaktestructuren wordt geproduceerd op basis van de befaamde EGGER MDF-kwaliteit. Dankzij een innovatieve, duurzame afwerking wordt dit hoog kwaliteitsniveau, dat het visuele aan het tactiele koppelt, bereikt. PerfectSense mat voelt warm en zijdezacht aan en is bovendien fingerprint proof en de Perfect-Sense gloss imponeert door zijn spiegelglans.

Geen sporen op de PerfectSense mat

Mat als contrast met hoogglans wordt meer en meer toegepast in exclusief interieurdesign. Vooral matte oppervlakken worden geassocieerd met kwalitatief hoogstaande meubels. De nieuwe oppervlaktestructuur van de

PerfectSense mat onderscheidt zich van andere matte oppervlakken door zijn hoge kwaliteit. De PerfectSense mat voelt warm en zijdezacht aan en heeft een aangepaste look. Bovendien heeft deze innovatieve oppervlaktestructuur een no-fingerprint eigenschap. Het vervelende taakje om steeds vingerafdrukken te verwijderen op meubelfronten behoort definitief tot het verleden.

 

Met de update van de Zoom handelscollectie in september 2015 zullen er 7 decoren uit voorraad beschikbaar zijn – net zoals de kleur- en materiaalkoppeling – vanaf 1 stuk in halfformaat. Alle producten uit voorraad hebben een matte afwerking op 1 zijde. Het formaat 2.800x2.070x19 mm zorgt voor weinig zaagverlies. Voor de Belgische markt zal het formaat 2.800x2.070x18 mm met een matte afwerking op 2 zijdes op bestelling beschikbaar zijn met perfect passende EGGER-kantenband.

Hoogglans en diepte met PerfectSense gloss

De PerfectSense gloss wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk hoge glansgraad en onderscheidt zich duidelijk van andere hoogglansoppervlakken. Het gebruik van het zeer homogene MDF als drager draagt daartoe bij. Met de update van de Zoom handelscollectie in september 2015 zullen er 6 decoren uit voorraad beschikbaar zijn –

net zoals de kleur- en materiaalkoppeling – vanaf 1 stuk in halfformaat.

 

Alle producten uit voorraad hebben een hoogglansafwerking op 1 zijde. Het formaat 2.800x2.070x19 mm zorgt voor weinig zaagverlies. Voor de Belgische markt zal het formaat 2.800x2.070x18 mm met een hoogglansafwerking op 2 zijdes op bestelling beschikbaar zijn met perfect passende EGGER kantenband.

Contact

 

Egger
Engelse Wandeling 2 K4V
8500 Kortrijk
T +32 (0) 56 24 78 49
F +32 (0) 56 24 78 40
info-benelux@egger.com

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.