Actuele productinfo
-
voor de bouw

HIT-SMV – extreem veelzijdig: VOOR DE VERBINDING VAN STAAL AAN BETON

HIT-SMV ‒ DE VOORDELEN EFFICIËNT TOEPASSEN:

robuust > veelzijdig > functioneel > goedgekeurd

Stalen balkons, luifels of zonneweringsystemen worden doorgaans verankerd  van een achterconstructie in gewapend beton. Vanwege het hoge warmtegeleidingsvermogen van staal is een efficiënte thermische onderbreking in de spouw noodzakelijk om koudebruggen te vermijden. Zo worden een  verhoogd energieverbruik en de kans op structurele schade door condensatie en schimmelvorming uitgesloten.

 

De HALFEN HIT thermische onderbreking als staal-beton verbinding beperkt de koudebrug tot een minimum en neemt tegelijk zeer hoge krachten op.

ROBUUST

De elementen zijn ontworpen om veilig en stabiel op de werf te kunnen plaatsen en worden gekenmerkt door een weerbestendige isolatiebox. Dit biedt een betrouwbare bescherming voor de isolatiekern van minerale wol.

 

VEELZIJDIG

De geïntegreerde stalen plaat met schuine langwerpige gaten maakt traploze en eenvoudige verticale regeling mogelijk. De afschuining op deze plaat zorgt ervoor dat de verbindingspunten stevig en gelijkmatig worden ondersteund, zelfs met de gebruikelijke fabricagetoleranties van de lasnaden. De vervorming van de balkonconstructie kan worden aangepast door het aanschroeven op de trekstaven.

 

FUNCTIONEEL

Eenvoudige en snelle plaatsing, dankzij een voorgemonteerde montageplaat die dient als hulpmiddel bij de plaatsing en het stellen in de bekisting.

 

GOEDGEKEURD

Alle verbindigen van staal aan beton zijn goedgekeurd door het DIBt in Berlijn. Naast het ontwerpconcept en de bouwspecificaties, is de bepaling van de equivalente warmtegeleidbaarheid eveneens goedgekeurd.

Het HALFEN GmbH kwaliteitsmanagementsysteem is voor de locaties in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Polen, Zwitserland en de Tsjechische Republiek gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2015, certificaatnummer 202384-2016-AQ-GER-DAkkS.

Contact

 

Halfen Leviat
Borkelstraat 131
2900 Schoten
België
T 03 658 07 20
F 03 658 15 33
info@halfen.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.