Actuele productinfo
-
voor de bouw

Inrichting van sanitaire ruimtes en kleedkamers


vraag meer info aanbezoek website

Afkor, gespecialiseerd in de inrichting van sanitaire ruimtes en kleedkamers.

Wij verwerken massieve kunststofplaten tot sanitaire wanden, omkleedcabines, vestiairekasten, banken en kleerhakenlijsten, wastafels en wandbekleding. Dit maakt van uw sanitaire ruimte of kleedkamer een mooi uniform geheel. Al onze realisaties zijn maatwerk met eigen systemen van een uiterst duurzame kwaliteit.

Sanitaire  wanden: design ‘Type 13.smartline’

Met ons Afkor design concept bieden wij een antwoord voor de inrichting van sanitaire ruimtes waar een hoogwaardige afwerking en meer beleving worden gewenst. Dit cabineconcept bestaat in 2 varianten: zwevend 'met terugliggende design pootjes' en vloer/plafond uitvoering ‘maximale privacy’. Met een geïntegreerde led verlichting in het achterliggend bovenprofiel zorgt men voor een sfeervol effect in de sanitaire ruimte.

Banken en kleerhakenlijsten

Voor de inrichting van kleedruimtes biedt Afkor een uitgebreid gamma kwalitatieve zitbanken en kleerhakenlijsten aan in vele varianten en toepassingsmogelijkheden. De stalen ophangsteunen en HPL zitvlakken zorgen voor een slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk geheel. Uiterst geschikt voor kleedkamers in bedrijven, sportcentra, scholen, enz.

Contact

 

Afkor
Torkonjestraat 21E
8510 Kortrijk-Marke
België
T 056 25 86 56
T 016 69 92 36
F 056 21 30 94
info@afkor.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.