Actuele productinfo voor de bouwsector
 
BIM is een werkmethodiek gericht op efficiënt samenwerken, onder andere door heldere werkafspraken te maken over het bouwproces, de uitwisseling van informatie en de juiste opbouw van het BIMmodel. De kracht van BIM zit in het delen en herbruiken van informatie tussen partners. Om hierin positief te kunnen meewerken stelt HALFEN u een uitgebreide bibliotheek aan BIM-componenten ter beschikking.
 
Schroefpaalfunderingen –intelligente toepassingen.
Demo schroefpaalfunderingen 2,5 t/m 100 kN ELS!
Tevens ‘load test’ demo on site (houtskeletbouw!).
- Waar? Oostakker, Groenespechtstraat 14.
- Wanneer? 31/5 en 1/6/2017, telkens van 15u tot 17u
- Duur: 15 à 30 min
Hapje en drankje zijn voorzien! Aanmelden vóór 25/5 via administratie@schroefpalen.com aub.
 
Meyvaert Fire & Security is de eerste geweest om brandcompartimentering transparant te maken. Hiervoor hebben wij unieke profielsystemen ontwikkeld die de hoogste flexibiliteit brengen inzake maatwerk en design.
Meyvaert is uw partner voor brandwerende beglaasde: wanden, glas-aan-glas systemen, doorslaande deuren, automatische schuifdeuren, vloersystemen
 
Dit Afkor verzorgingsmeubel, gemaakt uit 13 mm HPL en bestaande uit verschillende modules tot een alles-in-1 meubel, is uiterst gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, veilig en ontworpen voor intensief gebruik. Het verzorgingsmeubel kan op korte termijn geleverd en geplaatst worden.
 
Voor het afdichten van platte daken kiezen vele specialisten voor het product Rhepanol, de kunststofdakbedekking met de langste ervaring. Rhepanol wordt enkel geplaatst door geschoolde vakmensen, dus kwaliteit verzekerd! Rhepanol wordt zowel bij nieuwbouw als renovatie toegepast, waarbij de vorm, ondergrond of helling van het dak geen rol spelen. De firma FDT zorgt voor de vakkundige begeleiding en informatie.
 
VMZINC: nieuwe kleuren PIGMENTO® on-demand.
Al sinds 1837 pionier in oppervlaktebehandeling van gewalst zink, stelt VMZINC zijn knowhow ten dienste van de moderne architectuur door zijn kleuren van PIGMENTO on-demand aan te bieden. Als onderdeel van de creaties van het assortiment; blijven de textuur en het natuurlijk uitzicht van het zink behouden; dit volkomen nieuwe aanbod op de markt maakt vele kleurschakeringen mogelijk en nodigt uit tot creativiteit.
 
Arduo staat voor duurzame, stijlvolle brievenbussen. wij bieden een uitgebreid assortiment standaardmodellen. Al onze brievenbussen beantwoorden aan de normen van de Belgische Post en zijn voorzien van een Safe Slow Motion klep. Wij beschikken over een eigen ontwerp- en productie-team, waardoor een gepersonaliseerde brievenbus mogelijk is. De brievenbussen zijn overigens ook gelakt en in cortenstaal verkrijgbaar.
 
Dejond presenteert Retrosteel, twee reeksen kleine en zeer smalle niet-geïsoleerde profielen in warmgewalst staal voor ramen en deuren. Beglaasde Retrosteel elementen zorgen voor een grote transparantie en lichtinval in de woning. Maar ook in lofts verdienen deze stalen elementen hun plaats doordat ze de industriële look van de jaren ‘30 en ‘40 van de vorige eeuw opnieuw creëren.
 
SlimFort: in slechts 3 stappen een 3x beter geïsoleerde gevel. SlimFort is een nieuw isolatiesysteem van IsoBouw met geïntegreerde metalen beugels. De messing/groef-verbinding zorgt voor een aaneengesloten isolatieschil ter voorkoming van energieverslindende koudebruggen. SlimFort is het best isolerend, het snelst verwerkbaar en het meest voordelig.
 
YTONG Casco gebouwen genieten van alle voordelen van cellenbeton: isolatie, brandveiligheid, luchtdichtheid, duurzaamheid en creatieve vormvrijheid. Het YTONG CascoSysteem zorgt voor een aangenaam wooncomfort. Door het thermisch isolerende en warmteaccumulerende vermogen van cellenbeton is het comfort perfect en zijn de kosten voor verwarming in de winter en koeling in de zomer beduidend lager..
 
www.office-industry.be, de site met oplossingen voor uitrusting en inrichting van industriële en andere utilitaire gebouwen: vloeren, wanden, daken, deuren, ramen, luiken, rekken, vestiairekasten, lockers, kantoorunits, signalisatie, beveiliging, enz...
 


 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.