Actuele productinfo voor de bouwsector
 
VMZINC: nieuwe kleuren PIGMENTO® on-demand en geperforeerd zink op-maat
Het gebruik van zink op gevels en daken evolueert en gaat mee met de trends in architectuur! Gewaagde kleuren die de architectuur verfraaien en perforaties waarmee lichteffecten kunnen worden gecreëerd, zijn expressievormen die de identiteit van een project markeren. Afspraak op Architect@Work te Kortrijk - stand 305
 
PASSIFBLOC+: passief bouwen zonder isolatiematerialen
Met zijn thermische isolatiewaarde van λ 0,065 W/mK is de PASSIFBLOC+ van Cellumat de eerste ruwbouwblok op de markt die het mogelijk maakt om dragende passiefmuren te bouwen met slechts één materiaal, dus zonder isolatie-materialen, dichtheidsmembranen- of tapes. Passief bouwen was nog nooit zo eenvoudig en duurzaam!
 
Steen wordt licht en buigzaam
ROCKPANEL Stones is een nieuwe lijn gevelbekleding die de pure uitstraling van steen en beton combineert met een laag gewicht en een eenvoudige verwerking. Dat maakt van ROCKPANEL Stones een visueel doeltreffend, economisch interessant en duurzaam alternatief voor gevelontwerpen met natuursteen of beton. Kom ons nieuwe assortiment bewonderen op stand 3 tijdens Architect@Work Kortrijk.
 
MAXIMA ULTRA, Gamma van professionele 230 Vac elektromechanische slagbomen met snelheidsregeling en 3 fasen inductiemotor voor zeer intensief gebruik. Ontworpen en ontwikkeld om te functioneren in de meest uiteenlopende toepassingen zoals grote parkings, toldoorgangen op autostrades, industriële sites, ...
 
Dialock in Slido Wall, toegangscontrole in mobiele wanden
Dialock maakt het mogelijk om elke verplaatsbare wand en geïntegreerde deur te openen met een elektronische transponder. Flexibele verplaatsbare wanden uit hout, glas met brandwerend en geluiddempende kwaliteiten kunnen vanaf nu bediend/beheerd worden door ons Dialock toegangscontrole-systeem. Ontdek het op onze vernieuwde website! Bezoek ons op Architect@Work stand 175
 
Klimaatplafonds, Giacomini systemen
Klimaatplafonds van Giacomini stellen een moderne, efficiënte en esthetische oplossing voor om alle typen van lokalen te verwarmen en te koelen. Ze bieden verschillende mogelijkheden: vlak metaal, micro-geperforeerd of gips, actieve of niet-actieve systemen, hydraulische verbindingen die een inregeling per zone toelaten.
 
Masterline 8: het aluminium raamsysteem van de toekomst
Het baanbrekende aluminium raamsysteem MasterLine 8 is een uniek systeem voor ramen en deuren dat ontelbare designmogelijkheden combineert met superieure resultaten op het vlak van energie-efficiënte.
Maak kennis met de Masterline ramen op stand 31 tijdens Architect@work op 27 en 28 april in Kortrijk.
 
Nelissen zet duidelijk in op duurzaamheid. Een goed voorbeeld hiervan is ISO•Façade, een totaalsysteem dat toelaat gevels tegelijkertijd te isoleren en met gevelsteenstrips naar eigen smaak te bekleden. De ISO•Façade -gevelrenovatietechniek draait rond twee kernprincipes: warmteisolatie en flexibele renovatie. Meer informatie kan u vinden op www.isofacade.be.
 
"Het wordt dringend tijd dat we onze gevels correct verankeren, conform de geldende normering. Op termijn zijn de risico’s te groot." Een isolatieplug is geen spouwankerplug. En toch worden op onze werven nog veel isolatiepluggen gebruikt om de gevel te verankeren. Connecton ontwikkelde ISOFIX NT, een nieuwe universele spouwankerplug, die uitgetest werd in samenwerking met de belangrijkste fabrikanten van binnenmuurstenen.
 
Voor het afdichten van platte daken kiezen vele specialisten voor het product Rhepanol, de kunststofdakbedekking met de langste ervaring. Rhepanol wordt enkel geplaatst door geschoolde vakmensen, dus kwaliteit verzekerd! Rhepanol wordt zowel bij nieuwbouw als renovatie toegepast, waarbij de vorm, ondergrond of helling van het dak geen rol spelen. De Firma FDT zorgt voor de vakkundige begeleiding en informatie.
 
www.office-industry.be, de site met oplossingen voor uitrusting en inrichting van industriŽle en andere utilitaire gebouwen: vloeren, wanden, daken, deuren, ramen, luiken, rekken, vestiairekasten, lockers, kantoorunits, signalisatie, beveiliging, enz...
 


 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.