Actuele productinfo voor de bouwsector
 
YTONG Casco gebouwen genieten van alle voordelen van cellenbeton: isolatie, brandveiligheid, luchtdichtheid, duurzaamheid en creatieve vormvrijheid. Het YTONG CascoSysteem zorgt voor een aangenaam wooncomfort. Door het thermisch isolerende en warmteaccumulerende vermogen van cellenbeton is het comfort perfect en zijn de kosten voor verwarming in de winter en koeling in de zomer beduidend lager..
 
Voor het afdichten van platte daken kiezen vele specialisten voor het product Rhepanol, de kunststofdakbedekking met de langste ervaring. Rhepanol wordt enkel geplaatst door geschoolde vakmensen, dus kwaliteit verzekerd! Rhepanol wordt zowel bij nieuwbouw als renovatie toegepast, waarbij de vorm, ondergrond of helling van het dak geen rol spelen. De firma FDT zorgt voor de vakkundige begeleiding en informatie.
 
Dejond presenteert Retrosteel, twee reeksen kleine en zeer smalle niet-geïsoleerde profielen in warmgewalst staal voor ramen en deuren. Beglaasde Retrosteel elementen zorgen voor een grote transparantie en lichtinval in de woning. Maar ook in lofts verdienen deze stalen elementen hun plaats doordat ze de industriële look van de jaren ‘30 en ‘40 van de vorige eeuw opnieuw creëren.
 
GRANOX is uw partner voor de realisatie van uw projecten die uitgevoerd dienen te worden in staal, inox, glas, hout, aluminium of een combinatie van deze materialen: trappen, trapleuningen, balustrades, hekkens, poorten, luifels… Specialist in glazen balustrades in klemvoet.
 
Meyvaert Fire & Security is gespecialiseerd in de realisatie van brandcompartimentering met glas. Naast ons eigen Meyvaert-systeem bieden wij ook standaard aluminium en staaloplossingen aan. Meyvaert is ook uw partner voor inbraakwerend, kogelwerend en stralingsbeschermend beglaasd schrijnwerk. Wanden, deuren, glas-aan-glas systemen, automatische schuifdeuren
 
Rigobert, schrijnwerkerij en meubelmakerij sinds 4 generaties, combineert ambachtelijk werk met vooruitstrevende technologie. Bewerking van massief hout, fineer met inlegwerk, gelaagd werk en panelen. Rigobert is uw partner voor de realisatie van interieurs en meubels, enkel maatwerk. Voor hotels, winkels, kantoren, lobby’s, balies particuliere woningen
 
Moduleo® is de volgende generatie van luxevloerbekleding die de look, het gevoel en de duurzaamheid van echte, natuurlijke materialen combineert met de rechtlijnige installatie en het eenvoudige onderhoud van een vinylvloer. IVC biedt met Moduleo voor elk project een geschikte all-in en milieuvriendelijke vloeroplossing.
 
SlimFort: in slechts 3 stappen een 3x beter geïsoleerde gevel. SlimFort is een nieuw isolatiesysteem van IsoBouw met geïntegreerde metalen beugels. De messing/groef-verbinding zorgt voor een aaneengesloten isolatieschil ter voorkoming van energieverslindende koudebruggen. SlimFort is het best isolerend, het snelst verwerkbaar en het meest voordelig.
 
IMPLUVIA® WFT voorkomt regeninslag in schouwen door het inslaande water op te vangen en af te voeren. De onzichtbare inbouw is een ideale oplossing bij nieuwbouw- en restauratieprojecten. IMPLUVIA® is in verschillende standaardafmetingen uit stock leverbaar voor vierkante, rechthoekige en ronde kanalen in inox. Ook maatwerk en gecombineerde modellen zijn mogelijk.
 
Group Beyers is gespecialiseerd in aanrijdbeveiliging, bebakening en parkinguitrusting, markering en belijningen, signalisatie en vloercoatings. Group Beyers staat voor: professioneel advies, kwaliteit en duurzaamheid , efficiënte en doordachte oplossingen vooruitstrevende technieken
 
Voor industriële en utilitaire gebouwen: Vloeren, wanden, dakbedekking, deuren, magazijninrichting, signalisatie, beveiliging, vestiarekasten, lockers, zeilen, structuren…
 


 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.