Actuele productinfo
-
voor de bouw

 

Afkor

Sanitaire wanden

Toilet-, douche- en omkleedcabines, vestiairekasten, verzorgingsmeubels, zitbanken en lavabotabletten


vraag meer info aanbezoek website

Dit Afkor verzorgingsmeubel, gemaakt uit 13 mm HPL en bestaande uit verschillende modules tot een alles-in-1 meubel, is uiterst gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, veilig en ontworpen voor intensief gebruik.

 

Het verzorgingsmeubel kan op korte termijn geleverd en geplaatst worden.

Afkor NV is gespecialiseerd in het verwerken van massieve kunststofplaten 'HPL' tot toilet- en douchecabines, omkleedcabines, vestiairekasten, zitbanken en lavabotabletten. Al onze realisaties zijn maatwerk met eigen systemen van een uiterst duurzame kwaliteit. Ze zijn buitengewoon kras- en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. Dat maakt ons gamma bijzonder geschikt voor renovatie en nieuwbouw van sanitaire ruimtes die onderhevig zijn aan intensief gebruik.

Sanitaire wanden: Soft Close Secure

De cabine Afkor type 13.scs is een innovatief concept bestaande uit een vingerveilig deurscharnier over de volle hoogte van de deur, voorzien van een uniek geïntegreerd dempingsmechanisme.  Bij het sluiten wordt de deur bij de laatste fase afgeremd  waardoor de deur zacht dichtgaat wat de veiligheid en het comfort ten goede komt. Het concept bestaat uit één verticaal  buisprofiel mooi ingewerkt in de deur die in hetzelfde vlak ligt als de voorwand.  Door de perfecte afwerking en positionering van vast paneel en deurprofiel is inkijk uitgesloten.
De zelfsluitende deuren hebben een openingsbereik van 180°, wat ervoor zorgt dat overduwen of forceren onmogelijk is.  

 

Basis voor de ontwikkeling van Afkor soft close secure was de eis voor een modern, attractief design, gekoppeld aan de hoogst mogelijke veiligheid en comfort.

Contact

 

Afkor
Torkonjestraat 21E
8510 Kortrijk-Marke
België
T 056 25 86 56
F 056 21 30 94
info@afkor.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.