Actuele productinfo voor de bouwsector
 
Het urinoirschot Afkor type U is een uniek concept bestaande uit een verticaal massief aluminium design profiel dat rechtstreeks en onzichtbaar wordt geschroefd aan de muur. Het paneel uit massief decoratief kunststofplaat, dikte 13 mm, wordt onzichtbaar geklemd en opgespannen in het verticaal aluminium profiel tot een robuust geheel.
 
Rigobert, al 4 generaties lang, schrijnwerkerij en meubelmakerij, combineert ambachtelijk werk met vooruitstrevende technologie. Bewerking van massief hout, fineer met inlegwerk, gelaagdwerk en panelen. uw Rigobert is uw partner voor de realisatie van interieurs en meubels, enkel maatwerk.
 
Faderi Belgium is al meer dan drie decennia een bekende naam in de wereld van de grote bouwprojecten. De laatste jaren stellen wij onze ervaring in gevelisolatie en -afwerking ook ter beschikking van particulieren. De bedoeling? Tevreden klanten die nog lang kunnen genieten van een mooie gevel, een aangenaam binnenklimaat en een lagere energiefactuur.
 
YTONG CascoSysteem: simpel en snel
Het YTONG CascoSysteem is een uitgekiend prefab bouw-systeem om in slechts enkele dagen robuuste casco’s snel en eenvoudig te bouwen en af te werken. Voor dit bouwsysteem worden YTONG-panelen, - dakplaten en – vloerplaten gebruikt. Dankzij de eigenschappen van YTONG verzekert dit snelbouw-systeem een optimale thermische en akoestische isolatie van vloer tot dak waarbij ook koudebruggen vermeden worden.
 
Opstijgend vocht? Het AQUAPOL-apparaat, de blijvend ‘groene’ aanpak! Zonder injecteren van chemicaliën, zonder kappen of breken. 30 jaar garantie. Reeds meer dan 53.000 tevreden gebruikers, van rijwoningen tot kastelen en kathedralen. De ijzeren vuist in een fluwelen handschoen tegen opstijgend vocht. Gratis vochtanalyse: www.aquapol-belgium.be
 
IMPLUVIA® WFT (Water & Flow Tested) voorkomt regeninslag in schouwen door het inslaande water op te vangen en af te voeren. De onzichtbare inbouw is een ideale oplossing bij nieuwbouw- en restauratieprojecten. IMPLUVIA® is in verschillende standaardafmetingen uit stock leverbaar voor vierkante, rechthoekige en ronde kanalen in inox. Ook maatwerk en gecombineerde modellen zijn mogelijk.
 
EQUITONE [linea] de ruimtelijke dimensie van vezelcement. Ervaar de licht- en schaduwwerking van dit nieuwe gevelmateriaal en bestel nu uw EQUITONE [linea] proefmodel. EQUITONE [linea] doet de gevel leven en, naar gelang de lichtinval van uitzicht veranderen. Het biedt u als architect unieke ontwerpmogelijkheden
 
Meyvaert Fire & Security is gespecialiseerd in de realisatie van brandcompartimentering met glas. Naast ons eigen Meyvaert-systeem bieden wij ook standaard aluminium en staaloplossingen aan. Bovendien kunnen we u ook helpen met inbraakwerend, kogelwerend en stralingsbeschermend beglaasd schrijnwerk.
 
Op www.office-industry.be vindt u kwaliteitsproducten en oplossingen voor uitrusting en inrichting van industriële en andere utilitaire gebouwen: vloeren, wanden, daken, deuren, ramen, luiken, rekken, kantoorunits, signalisatie, stockagetenten, enz…
 


 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.