Actuele productinfo voor de bouwsector
 
Meyvaert Fire & Security is gespecialiseerd in de realisatie van brandcompartimentering met glas. Naast ons eigen Meyvaert-systeem bieden wij ook standaard aluminium en staaloplossingen aan. Bovendien kunnen we u ook helpen met inbraakwerend, kogelwerend en stralingsbeschermend beglaasd schrijnwerk.
 
Skywalk, de glazen wandelbrug in de Zoo van Antwerpen. Dit architectonisch pareltje op hoogte is een glazen wandelbrug die werd gerealiseerd door Glas Van Lent uit Ekeren met de glazen balustrades Litefront van Dejond. De brug is maar liefst zes meter hoog, 225 meter lang en geeft je een prachtig 360°-zicht over de ZOO van Antwerpen
 
EQUITONE [linea] de ruimtelijke dimensie van vezelcement. Ervaar de licht- en schaduwwerking van dit nieuwe gevelmateriaal en bestel nu uw EQUITONE [linea] proefmodel. EQUITONE [linea] doet de gevel leven en, naar gelang de lichtinval van uitzicht veranderen. Het biedt u als architect unieke ontwerpmogelijkheden. Batibouw paleis 5 stand 105
 
BIM is een werkmethodiek gericht op efficiënt samenwerken, onder andere door heldere werkafspraken te maken over het bouwproces, de uitwisseling van informatie en de juiste opbouw van het BIMmodel. De kracht van BIM zit in het delen en herbruiken van informatie tussen partners. Om hierin positief te kunnen meewerken stelt HALFEN u een uitgebreide bibliotheek aan BIM-componenten ter beschikking.
 
Schreiber, fabrikant van zeilen & tenten, produceert ook zeilsculpturen op maat voor overdekking van openbare ruimtes, terrassen, speelplaatsen en -tuinen, luifels voor stations voor openbaar vervoer, tankstations. De montage ter plaatse wordt uitgevoerd door vakkundig personeel. Schreiber heeft referenties overal in Europa...
 
IMPLUVIA® WFT (Water & Flow Tested) voorkomt regeninslag in schouwen door het inslaande water op te vangen en af te voeren. De onzichtbare inbouw is een ideale oplossing bij nieuwbouw- en restauratieprojecten. IMPLUVIA® is in verschillende standaardafmetingen uit stock leverbaar voor vierkante, rechthoekige en ronde kanalen in inox. Ook maatwerk en gecombineerde modellen zijn mogelijk.
 
Moduleo® is de volgende generatie van luxevloerbekleding die de look, het gevoel en de duurzaamheid van echte, natuurlijke materialen combineert met de rechtlijnige installatie en het eenvoudige onderhoud van een vinylvloer. IVC biedt met Moduleo voor elk project een geschikte all-in en milieuvriendelijke vloeroplossing.
 
Met de komst van de Verborgen Vleugel variant voor moderne bouwstijl is de nieuwe Masterline raamreeks van Reynaers Aluminium volledig. De ramen waren reeds beschikbaar in 3 stijlen: ‘Functioneel’-strak, ‘Renaissance’-klassiek en ‘Deco’-hedendaags. de Masterline 8 profielen sluiten aan bij ieders smaak en stijl van de woning.
Batibouw paleis 4 stand 217.
 
Voor het afdichten van platte daken kiezen vele specialisten voor het product Rhepanol, de kunststofdakbedekking met de langste ervaring. Rhepanol wordt enkel geplaatst door geschoolde vakmensen, dus kwaliteit verzekerd! Rhepanol wordt zowel bij nieuwbouw als renovatie toegepast, waarbij de vorm, ondergrond of helling van het dak geen rol spelen. De firma FDT zorgt voor de vakkundige begeleiding en informatie.
 
SlimFort: in slechts 3 stappen een 3x beter geïsoleerde gevel. SlimFort is een nieuw isolatiesysteem van IsoBouw met geïntegreerde metalen beugels. De messing/groef-verbinding zorgt voor een aaneengesloten isolatieschil ter voorkoming van energieverslindende koudebruggen. SlimFort is het best isolerend, het snelst verwerkbaar en het meest voordelig.
 
Op www.office-industry.be vindt u kwaliteitsproducten en oplossingen voor uitrusting en inrichting van industriële en andere utilitaire gebouwen: vloeren, wanden, daken, deuren, ramen, luiken, rekken, kantoorunits, signalisatie, stockagetenten, enz…
 


 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.