Actuele productinfo voor de bouwsector
 
Reynaers RB GLASS: glas balustrade voor verhoogde veiligheid. De nieuwe RB GLASS balustrade verleent transparantie en veiligheid bij residentiële gebouwen of particulieren woningen met grote glaspartijen op een verdieping. De balustrade toont een minimum aan profiel en creëert een maximaal open zicht. De glaspanelen kunnen tot 21.5 mm dikte houden met een maximale breedte van 2 m.
 
Het urinoirschot Afkor type U is een uniek concept bestaande uit een verticaal massief aluminium design profiel dat rechtstreeks en onzichtbaar wordt geschroefd aan de muur. Het paneel uit massief decoratief kunststofplaat, dikte 13 mm, wordt onzichtbaar geklemd en opgespannen in het verticaal aluminium profiel tot een robuust geheel.
 
Brandwerende glassystemen van Meyvaert Fire Protection. Meyvaert ontwikkeld, produceert en plaatst een zeer breed geattesteerd gamma glassystemen: wanden, doorslaande deuren en automatische schuifdeuren, vloersystemen enz… Foto: beglaasd schrijnwerk van Meyvaert in het nieuwe Antwerpse Havenhuis
 
ALUCOBOND® een duurzaam constructiemateriaal is bestand tegen externe factoren en heeft een unieke uitstraling dat beantwoordt aan de hoogste designvereisten. Het gevelmateriaal blinkt uit met zijn uitstekende producteigenschappen zoals ultieme vlakheid, een ruime keuze aan oppervlakken en kleuren en flexibele vervormbaarheid.
 
Project designvloeren voor elke ruimte en elke stijl Moduleo® is de nieuwe generatie van luxevloerbekleding die de look, het gevoel en de duurzaamheid van echte, natuurlijke materialen combineert met de rechtlijnige installatie en het eenvoudige onderhoud van een vinylvloer. Met Moduleo vindt u voor elk project een geschikte all-in en milieuvriendelijke vloeroplossing.
 
Nieuwe mogelijkheden voor individueel design.
Sto innoveert in gevelisolatiesystemen met harde bekledingen. De Sto-Ecoshapes zijn hyper personaliseerbaar, dun, onderhoudsarm en duurzaam. Met deze steenachtige strippen bouwt Sto verder op het beproefde isolatiesysteem StoTherm Classic®.
 
De HALFEN Teplo composiet spouwhaak, samengesteld uit gepultrudeerde basaltvezels en een epoxyhars, vermindert de warmteverliezen in vergelijking met traditionele spouwhaken. Ze worden courant gebruikt in energiezuinige en passieve woningen en zijn toepasbaar in verbindingen tussen metselwerk, beton, hout en stalen structuren.
De HALFEN Teplo spouwhaak draagt bij tot de verbetering van de energie-efficiëntie van gebouwen.
 
SlimFort: in slechts 3 stappen een 3x beter geïsoleerde gevel. SlimFort is een nieuw isolatiesysteem van IsoBouw met geïntegreerde metalen beugels. De messing/groef-verbinding zorgt voor een aaneengesloten isolatieschil ter voorkoming van energieverslindende koudebruggen. SlimFort is het best isolerend, het snelst verwerkbaar en het meest voordelig.
 
DGH-B, dé referentie voor alle projecten in de woning- en utiliteitsbouw is vernieuwd!
De grote bouwbeslagcatalogus van Häfele staat boordevol met honderden nieuwigheden en uitgebreide technische informatie. Ook online beschikbaar als e-catalog, waaruit je direct kan bestellen!
 
Thermowhite, de ‘betere isolatie’ is een thermische en ecologische isolatie voor de opbouw van vloeren, zolder-isolaties, isolatie van platte daken. Voordelen: uitstekende warmte-isolatie, optimale geluidsisolatie, perfecte uitvlakking, vormstabiel, hoog belastbaar, ideaal voor vloerverwarming… Thermowhite kan, dankzij het ultralichte soortgelijk gewicht en geringe vochtgehalte, ook gebruikt worden op houten constructies.
 
Met PerfectSense oppervlaktestructuur tilt EGGER zijn decoratief plaatmateriaal dankzij de nieuwste UV-technologie (CCI - Calander Coating Inert) naar een nieuw kwaliteitsniveau dat het visuele aan het tactiele koppelt. PerfectSense mat voelt warm en zijdezacht aan en is bovendien fingerprint proof en de Perfect-Sense gloss imponeert door zijn spiegelglans.
 
Op www.office-industry.be vindt u kwaliteitsproducten en oplossingen voor uitrusting en inrichting van industriële en andere utilitaire gebouwen: vloeren, wanden, daken, deuren, ramen, luiken, rekken, kantoorunits, signalisatie, stockagetenten, enz…
 


 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.