Actuele productinfo voor de bouwsector
 
Hoogwaardig, bestand tegen externe factoren en een unieke uitstraling, zijn de kwaliteiten, die van ALUCOBOND® een duurzaam constructiemateriaal maken dat beantwoordt aan de hoogste designvereisten. Het gevelmateriaal blinkt uit met zijn uitstekende producteigenschappen zoals ultieme vlakheid, een ruime keuze aan oppervlakken en kleuren en flexibele vervormbaarheid.
 
Moduleo® is de volgende generatie van luxevloerbekleding die de look, het gevoel en de duurzaamheid van echte, natuurlijke materialen combineert met de rechtlijnige installatie en het eenvoudige onderhoud van een vinylvloer.
IVC biedt met Moduleo voor elk project een geschikte all-in en milieuvriendelijke vloeroplossing.
 
De HALFEN Teplo composiet spouwhaak, samengesteld uit gepultrudeerde basaltvezels en een epoxyhars, vermindert de warmteverliezen in vergelijking met traditionele spouwhaken. Ze worden courant gebruikt in energiezuinige en passieve woningen en zijn toepasbaar in verbindingen tussen metselwerk, beton, hout en stalen structuren.
De HALFEN Teplo spouwhaak draagt bij tot de verbetering van de energie-efficiëntie van gebouwen.
 
DGH-B, dé referentie voor alle projecten in de woning- en utiliteitsbouw is vernieuwd!
De grote bouwbeslagcatalogus van Häfele staat boordevol met honderden nieuwigheden en uitgebreide technische informatie. Ook online beschikbaar als e-catalog, waaruit je direct kan bestellen!
 
Maak kennis met de brandwerende glassystemen van Meyvaert Glass Engineering. In deze editie: brandwerende beglaasde gehelen in zwembadomgeving. Meyvaert ontwikkeld, produceert en plaatst beglaasde wanden, doorslaande deuren en automatische schuifdeuren, glas-aan-glas systemen, glazen vloersystemen. Zeer breed geattesteerd gamma!
 
Het nieuwe baanbrekende aluminium raamsysteem
MasterLine 8 van Reynaers aluminium is een uniek systeem voor ramen en deuren dat ontelbare designmogelijkheden combineert met superieure resultaten op het vlak van prestaties en productiesnelheid. Het is een geavanceerd systeem dat hoog scoort inzake energie-efficiëntie en de eindgebruiker maximaal comfort biedt
 
SlimFort: in slechts 3 stappen een 3x beter geïsoleerde gevel. SlimFort is een nieuw isolatiesysteem van IsoBouw met geïntegreerde metalen beugels. De messing/groef-verbinding zorgt voor een aaneengesloten isolatieschil ter voorkoming van energieverslindende koudebruggen. SlimFort is het best isolerend, het snelst verwerkbaar en het meest voordelig.
 
Nieuwe mogelijkheden voor individueel design.
Sto innoveert in gevelisolatiesystemen met harde bekledingen. De Sto-Ecoshapes zijn hyper personaliseerbaar, dun, onderhoudsarm en duurzaam. Met deze steenachtige strippen bouwt Sto verder op het beproefde isolatiesysteem StoTherm Classic®.
 
Woning verzakt? Soiltek biedt met Techno Pieu, vijzeltechniek de oplossing voor verzakte funderingen. De techniek met schroefpalen, consoles en vijzels is zeer lokaal en lineair toepasbaar zowel voor woningen als bij commerciële en industriële gebouwen. Resultaat: gebouw staat terug recht, stabiliteit is gewaarborgd en scheuren worden definitief gesloten...
 
Forster Unico XS van Dejond creŽert een nieuwe maatstaf op het gebied van thermisch onderbroken stalen ramen. De profielen zijn superslank voor een grotere lichtinval en voor meer transparantie. De slanke profielaanzichten verenigen het architectonisch design, het comfort en het welbehagen met uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarden.
 
Op www.office-industry.be vindt u kwaliteitsproducten en oplossingen voor uitrusting en inrichting van industriële en andere utilitaire gebouwen: vloeren, wanden, daken, deuren, ramen, luiken, rekken, kantoorunits, signalisatie, stockagetenten, enz…
 
U bent producent, importeur, verdeler van producten voor de bouw of uitvoerder van gespecialiseerde werken en u wenst uw producten en bedrijf bekend te maken aan de architecten en ander beslissers in de bouw. System Mailing is uw partner!
 


 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.