Actuele productinfo voor de bouwsector
 
EeStairs BE presenteert TransParancy™ groovEe
Glazen balustrades geven finesse aan elke omgeving. Ze zijn echter ook prijzig en worden op balkons vaak vervangen door goedkopere en minder aantrekkelijke alternatieven. Met groovEe willen wij daar verandering in brengen. De inventieve manier van bevestigen, maakt het mogelijk om kosten te besparen.
Bezoek ons op Utility2Build te kortrijkXpo 23-24 maart stand 28.
 
SlimFort: in slechts 3 stappen een 3x beter geïsoleerde gevel. SlimFort is een nieuw isolatiesysteem van IsoBouw met geïntegreerde metalen beugels. De messing/groef-verbinding zorgt voor een aaneengesloten isolatieschil ter voorkoming van energieverslindende koudebruggen. SlimFort is het best isolerend, het snelst verwerkbaar en het meest voordelig.
 
Architecturale vrijheid met het ultieme comfort
De nieuwe Concept Patio 155-hoekoplossingen van Reynaers Aluminium maken een eenvoudige installatie van vaste vleugels met een extreem hoog gewicht mogelijk, van zowel naar binnen als naar buiten gerichte hoeken, en dit zonder afbreuk aan de bekende voordelen van het systeem qua comfort en isolatie.
 
FDT, Flachdach Technologie, breidt zijn gamma Rhepanol, kunststofmembranen voor platte daken, verder uit. Een nieuw dichtingsmembraan, Rhepanol hfk, werd ontwikkeld om een ideale oplossing te bieden aan architecten en bouwheren die een dakdichting met een verwarmbare lasnaad verkiezen. Rhepanol hfk behoudt alle voordelen van polyisobutyleen (PIB), maar de naden worden gelast met een hete lucht lasapparaat...
 
Forster Unico XS van Dejond creëert een nieuwe maatstaf op het gebied van thermisch onderbroken stalen ramen. De profielen zijn superslank voor een grotere lichtinval en voor meer transparantie. De slanke profielaanzichten verenigen het architectonisch design, het comfort en het welbehagen met uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarden.
 
CALMIX, Belgisch marktleider in vloeichape en egaline, biedt de geschikte oplossing voor ieder bouwproject, nieuwbouw of renovatie. De vloeichapes hebben heel wat voordelen, de chapes zijn zelfnivellerend, vlakker en veel sterker dan traditionele chape en kunnen geplaatst worden in zeer geringe diktes. Daarom zijn deze chapes is uitermate geschikt voor op vloerverwarming.
 
Glasdesign voor de brandveiligheid.
Maak kennis met de brandwerende systemen van Meyvaert Glass Engineering: Beglaasde wanden, doorslaande deuren en automatische schuifdeuren, glas-aan-glas systemen, glazen vloersystemen Zeer breed geattesteerd gamma!
Studie, productie en plaatsing.
 
De ontwikkeling van IPN-QuadCore door Kingspan heeft geleid tot een volledig nieuw kernmateriaal voor onze geïsoleerde panelen, die de hoogst mogelijke thermische isolatie in de sector leveren. Daarnaast beschikken ze over uitstekende brandwerende eigenschappen en leveren ze betere milieuprestaties.
 
Camflex draagt bij tot een mooiere en aangenamere leef- en werkomgeving. Voor openbare- en bedrijfsruimtes biedt Camflex duurzame en kwaliteitsvolle producten, zoals fiets- en andere overkappingen, straatmeubilair, fietsenrekken en openbare toiletten.
 
Ontdek de vloerverwarming met minimale hoogte van Giacomini. Spider is ultrapolyvalent: ideaal zowel voor verwarming als voor koeling. De gebrevetteerde vorm van de raster laat toe om de buizen volledig in de dekvloer te integreren, zodat een uniforme verdeling van de warmte en een lage thermische inertie kunnen gegarandeerd worden, en dit met een minimale vloeibare of traditionele chape.
 
Op www.office-industry.be vindt u kwaliteitsproducten en oplossingen voor uitrusting en inrichting van industriële en andere utilitaire gebouwen: vloeren, wanden, daken, deuren, ramen, luiken, rekken, kantoorunits, signalisatie, stockagetenten, enz…
 Wenst u ook een product of uw activiteit in de kijker te zetten via System Mailing?
 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.