Glasdesign voor de brandveiligheid.
Maak kennis met de brandwerende glassystemen van Meyvaert Glass Engineering: Beglaasde wanden, doorslaande deuren en automatische schuifdeuren, glas-aan-glas systemen, glazen vloersystemen Zeer breed geattesteerd gamma! Studie, productie en plaatsing.
 
Het indrukwekkende project Up-Site te Brussel wordt ondersteund door HALFEN HDB wapeningselementen. HALFEN doorponswapening laat toe grote verticale lasten te verdelen in de vloerplaat, zonder kolomkopversterking of ondersteuningsbalken. Dit leidt tot dunnere, lichtere en eenvoudigere vloerplaten met een optimaal gebruik van ruimte…
 
Ontdek de vloerverwarming met minimale hoogte van Giacomini. Spider is ultrapolyvalent: ideaal zowel voor verwarming als voor koeling. De gebrevetteerde vorm van de raster laat toe om de buizen volledig in de dekvloer te integreren, zodat een uniforme verdeling van de warmte en een lage thermische inertie kunnen gegarandeerd worden, en dit met een minimale vloeibare of traditionele chape.
 
De nieuwe technologische doorbraak van Kingspan Geïsoleerde Panelen: lagere levensduurkosten voor gebouwen en betere milieuprestatie. IPN-QuadCore zorgt voor een verbetering van 20% in thermische isolatie ten opzichte van standaard met polyurethaan geïsoleerde paneelkernen. De lambda-waarde van slechts 0,018w/mK is de beste binnen de sector.
 
Al meer dan 50 jaar wordt RHEPANOL gebruikt als dakbedekking op allerlei types van platte daken. Dit kunststofmembraan wordt geplaatst op alle soorten dragers en isolatiematerialen, ook op bestaande roofing. Gekleefde plaatsing, los onder ballast, mechanische bevestiging, gebogen dak met staande naad profiel, groendak, ... Rhepanol biedt een waaier aan mogelijkheden.
 
Camflex draagt bij tot een mooiere en aangenamere leef- en werkomgeving. Voor openbare- en bedrijfsruimtes biedt Camflex duurzame en kwaliteitsvolle producten, zoals fiets- en andere overkappingen, straatmeubilair, fietsenrekken en openbare toiletten.
 
Rigobert, schrijnwerkerij en meubelmakerij, combineert al 4 generaties lang ambachtelijk werk met vooruitstrevende technologie. Bewerking van massief hout, fineer met inlegwerk, gelaagd werk en panelen. Rigobert is uw partner voor de realisatie van interieurs en meubels, enkel maatwerk. Export in Europa, Noord-Amerika, Japan, Rusland, Qatar, ...
 
EQUITONE [linea] de ruimtelijke dimensie van vezelcement. Ervaar de licht- en schaduwwerking van dit nieuwe gevelmateriaal en bestel nu uw EQUITONE [linea] proefmodel EQUITONE [linea] doet de gevel leven en, naar gelang de lichtinval van uitzicht veranderen. Het biedt u als architect unieke ontwerpmogelijkheden.
 
Schreiber, fabrikant van zeilen & tenten, produceert ook zeilsculpturen op maat voor overdekking van openbare ruimtes, terrassen, speelplaatsen en -tuinen, luifels voor stations voor openbaar vervoer, tankstations. De montage ter plaatse wordt uitgevoerd door vakkundig personeel. Schreiber heeft referenties overal in Europa.
 
Faderi Belgium is al meer dan drie decennia een bekende naam in de wereld van de grote bouwprojecten. De laatste jaren stellen wij onze ervaring in gevelisolatie en -afwerking ook ter beschikking van particulieren. De bedoeling? Tevreden klanten die nog lang kunnen genieten van een mooie gevel, een aangenaam binnenklimaat en een lagere energiefactuur.
 
Op www.office-industry.be vindt u kwaliteitsproducten en oplossingen voor uitrusting en inrichting van industriële en andere utilitaire gebouwen: vloeren, wanden, daken, deuren, ramen, luiken, rekken, kantoorunits, signalisatie, stockagetenten, enz…
 Wenst u ook een product of uw activiteit in de kijker te zetten via System Mailing?
 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.