Op 3 en 4 februari 2016 vindt in Brussels Expo de 12e editie van de Dag van de Openbare Ruimte plaats, de toonaangevende Belgische vakbeurs met lezingen op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.
Brussels Expo, Paleis 3
wo: 10.00u - 21.00u / do: 10.00u - 17.00u
 
Camflex draagt bij tot een mooiere en aangenamere leef- en werkomgeving. Camfex biedt duurzame en kwaliteitsvolle producten voor de inrichting van de openbare ruimte, zoals fiets- en andere overkappingen, straatmeubilair, fietsenrekken en openbare toiletten.
Dag van de openbare ruimte 3 en 4 februari.
Brussels Expo Paleis 3 stand 2.25
 
Marny biedt een uitgebreid gamma aan Lockers. Nieuw voor Europa zijn de OZ Loka Lockers in Poly-Ethyleen, beschikbaar in 25 verschillende kleuren, sterk, UV-stabiel, roestvrij, onderhoudsvriendelijk en resistent aan zout en meeste zuren. Voor scholen, industrie, zwembaden, sport en fitness-centra. geschikt voor elke openluchttoepassing. 15 jaar garantie!
Dag van de openbare ruimte 3 en 4 februari.
Brussels Expo Paleis 3 stand 5.50
 
Glasdesign voor de brandveiligheid.
Maak kennis met de brandwerende systemen van Meyvaert Glass Engineering: Beglaasde wanden, doorslaande deuren en automatische schuifdeuren, glas-aan-glas systemen, glazen vloersystemen Zeer breed geattesteerd gamma!
Studie, productie en plaatsing.
 
De nieuwe technologische doorbraak van Kingspan Geïsoleerde Panelen: lagere levensduurkosten voor gebouwen en betere milieuprestatie. IPN-QuadCore zorgt voor een verbetering van 20% in thermische isolatie ten opzichte van standaard met polyurethaan geïsoleerde paneelkernen. De lambda-waarde van slechts 0,018w/mK is de beste binnen de sector.
 
Faderi Belgium is al meer dan drie decennia een bekende naam in de wereld van de grote bouwprojecten. De laatste jaren stellen wij onze ervaring in gevelisolatie en -afwerking ook ter beschikking van particulieren. De bedoeling? Tevreden klanten die nog lang kunnen genieten van een mooie gevel, een aangenaam binnenklimaat en een lagere energiefactuur
 
Ontdek met EQUITONE [linea] de ruimtelijke dimensie van vezelcement. Bestel uw EQUITONE [linea] proefmodel en ervaar de licht- en schaduwwerking van dit nieuwe gevelmateriaal. EQUITONE [linea] laat een gevel leven en van uitzicht veranderen naargelang de lichtinval. Het biedt u als architect unieke ontwerpmogelijkheden.
 
Kwaliteitsproducten en oplossingen voor uitrusting en inrichting van industriële en andere utilitaire gebouwen: vloeren, wanden, daken, deuren, luiken, rekken, kantoorunits, garderobekasten en lockers, signalisatie, werfzeilen, enz…
 Wenst u ook een product of uw activiteit in de kijker te zetten via System Mailing?
 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.